Snedsted Svømmehal åbnede dørene op for glade brugere sommeren 1974. Siden har utallige motionister, svømmere og legebørn i alle aldre fra morgen til aften besøgt svømmehallen i Snedsted. Vi har blandt andet en stor og velfungerende svømmeklub, som hver dag benytter hallen til undervisning, talent- eller motionssvømning. Flere gange ugentligt er der åbnet for offentlig svømning, som mange brugere, fra et stort geografisk område, benytter sig af. Flere kommune- og friskoler benytter også gladeligt svømmehallen hver uge.

Nu går den ikke længere! - Svømmehallen skal renoveres - der kommer nye krav til vandbehandling medio 2017. Dem lever den gamle svømmehal ikke op til, selv om vandkvaliteten er i top!

Vi har derfor i tæt samarbejde med DGI og hallens brugere, udarbejdet en masterplan, ikke kun over svømmehallen - men hele hallen, både ude og inde! Nu ved vi, i hvilken retnng vi gerne vil gå - så er det op til os selv: Brugere, fonde, foreninger, kommunen og ikke mindst Snedsted Hallen at få det meste realiseret. Rom blev ikke bygget på en dag - men..........

Tirsdag den 28. marts 2017 fik vi så den hjælp af Thisted Kommune, vi havde håbet på!!
Vi har fået et anlægstilskud og en lånegaranti. 

Vi er nu klar til at åbne! - vi åbner 5. november med off. svømning - ikke alt er færdigt, men næsten!!

Næste træk er at få indkald nuværende og "forhåbentligt kommende" brugere til et møde - vi vil i samarbejde med lOKALE OG ANLÆGSFONDEN prøve at analysere de ønsker man har til en svømmehal. Vi vil gerne lave nogle spændende motoriske tiltag der motiverer til fysisk udfoldelse i svømmehalen, uden det går ud over dem der gerne vil svømme baner. DER SKAL VÆRE PLADS TIL ALLE i Snedsted Hallen!! - Det bliver en spændende proces, vi glæder os meget til:

Kom og prøv! - vi er selv meget stolte over det vi har nået indtil nu
Morten- halinspektør 

Snedsted Hallen | Øster Alle 10 | 7752 Snedsted | Telefon: 97 93 44 90