Snedsted Svømmehal åbnede dørene op for glade brugere sommeren 1974. Siden har utallige motionister, svømmere og legebørn i alle aldre fra morgen til aften besøgt svømmehallen i Snedsted. Vi har blandt andet en stor og velfungerende svømmeklub, som hver dag benytter hallen til undervisning, talent- eller motionssvømning. Flere gange ugentligt er der åbnet for offentlig svømning, som mange brugere, fra et stort geografisk område, benytter sig af. Flere kommune- og friskoler benytter også gladeligt svømmehallen hver uge.

Nu går den ikke længere! - Svømmehallen skal renoveres - der kommer nye krav til vandbehandling medio 2017. Dem lever den gamle svømmehal ikke op til, selv om vandkvaliteten er i top!.
Vi har derfor i tæt samarbejde med DGI og hallens brugere, udarbejdet en masterplan, ikke kun over svømmehallen - men hele hallen, både ude og inde! Nu ved vi i hvilken retnng vi gerne vil gå - så er det op til os selv: brugere, fonde, foreninger, kommunen og ikke mindst Snedsted Hallen at få det meste realiseret. Rom blev ikke bygget på en dag - men...........Her kan i se planen -  Meget kan ændres, så meld endelig ind hvis du har nogle gode ideer! 

Tirsdag den 28. marts 2017 fik vi så den hjælp at Thisted Kommune vi havde håbet på!!
Vi har fået et anlægstilskud og en lånegaranti. Så nu er vi så godt som sikre på at næste generation af vandhunde også får mulighed for at svømme i Snedsted Hallen.
Vi har mange ideer som vi håber kan blive ført ud i livet, blandt andet ved velvilje fra fonde og samarbejdspartnere.
Så hvis det går som vi håber, er vi klar til 1. spadestik til april 2018.
Efteråret 18 vil vi så forhåbentligt står klar men en spændende og nyrenoveret svømmehal. - Vi glæder os!!

Vi er klar! - søndag den 25. marts blev sidst dag med alt vand i bassinet. Vi skal have tømt bassinet og fjernet alt inde fra svømmehallen, så håndværkerne kan begynde efter påske. Vi vil forsøge at holde interesserede opdaterede på Snedsted Hallens facebookside. 


Morten- halinspektør


 

Snedsted Hallen | Øster Alle 10 | 7752 Snedsted | Telefon: 97 93 44 90